Uitlegvideo jongeren

2020

_

opdrachtgever

ABC van het Geloof


categorie

Animaties, Overig


onze diensten

  • Presentator
  • Studio opname
  • 4k

In opdracht van ABC van het Geloof produceerden wij in enkele dagen twee video’s die inspelen op het actuele thema van 2020: de coronacrisis. Deze christelijke organisatie wil de dingen van de tijd duiden in bijbels licht. De animatie en de video zijn bedoeld voor kinderen en jongeren. Bij de handgetekende animatie hebben we gebruik gemaakt van twee kleuren. De jongerenvideo is opgenomen in de Christelijke Gereformeerde Dorpskerk van Nunspeet. Hier gaf dominee P.D.J. Buijs antwoord op vragen waar jongeren mee zitten. Voor dit shot is gebruik gemaakt van een autocue als hulpmiddel. Hierdoor wordt de kijker rechtstreeks aangekeken en houden we de tekst compact. De draaiende beweging die je ziet, hebben wij bereikt met een speciale rails in een halve cirkel. De spreker blijft hierbij centraal en de achtergrond beweegt. Dit geeft extra dynamiek aan het shot. Meer weten of lezen? Ga naar ABC voor kinderen of ABC van het geloof.

Een complete studio setting inclusief beelden op locatie. Wij hebben alles in huis.

Voor deze productie hebben wij gebruik gemaakt van onze green screen studio. Deze is te boeken via FilmstudioA12. Ook de voice overs voor deze producties worden opgenomen in onze optimaal akoestische ruimte.

Zelf een geen screen studio bouwen? Hier vindt je de basis van iedere green screen opstelling. Heb je vragen? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee.