Media­training

Sterk in beeld in media

Onze mediatraining helpt u om professioneler, zelfverzekerder en effectiever over te komen op beeld. Kies ook voor een mediatraining bij Klomp Creative.

  • Eigen trainingsfaciliteiten
  • Training op locatie
  • Kennis vanuit de wereld zelf
  • Lekkere koffie en uitgebreide lunch

Vraag direct de gratis brochure aan!

Centrale boodschap

Een goede eerste indruk maken is van groot belang. Dat geldt ook voor beeld dat steeds belangrijker wordt in de media en communicatie. Maar hoe komt u eigenlijk over op beeld? Straalt u uit wat u wilt uitstralen? Hoe zit het met uw verbale en non-verbale communicatie en komt de boodschap die u wilt vertellen goed over? Dankzij onze journalistieke achtergrond kennen wij de kneepjes van het vak.

Talkshow & tips

Tijdens de eendaagse mediatraining krijgt u - uiteraard na een kopje koffie - uitleg over het programma. Dat programma start met een ‘talkshow setting’ in onze speciaal daarvoor ingerichte studio. Een deelnemer bereidt zich kort voor op een onderwerp en wordt daarna bevraagd door een presentator en tafelgasten. We nemen dit gesprek op en met de groep bekijken en analyseren we. Daarbij geven we tips en verbeterpunten.

‘Overval setting’

Daarna staat een ‘overval setting’ op het programma. Een journalist en cameraman stormen onverwachts binnen en stellen willekeurig vragen. Hoe u daar adequaat op kunt reageren, leren we u in dit onderdeel. Ook nemen we dit op en bespreken we de opnames met elkaar. De andere deelnemers kunnen live meekijken met deze beelden vanuit het lokaal.

Routine & feedback

Na een uitgebreide door ons verzorgde lunch is het tijd voor het laatste onderdeel waarbij de redactie van een krant om een interview vraagt. De geïnterviewde krijgt tijd om zich voor te bereiden en wordt daarna onderworpen aan een spervuur van vragen. Wij leren u hoe u die het beste kunt beantwoorden en hoe u met bepaalde situaties in een interview om kunt gaan. We sluiten af met een gezellige borrel waarbij u ervaringen kunt uitwisselen.

Deze opties zijn allemaal slechts mogelijkheden voor mediatrainingen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, stichting of organisatie? Wij horen graag uw specifieke wensen en denken graag met u mee!

 

Contact / Offerte formulier