Werkwijze


Zo gaan wij te werk

Of het nu gaat om een online event of een bedrijfsfilm. Voorbereiding is het halve werk.
In zes heldere stappen lopen wij met u naar het creatieve resultaat.

Hoe werkt het?

1 kennismaking

Bij ieder productie beginnen wij met een kennismakingsgesprek waarin we samen met u de wensen inventariseren. Tijdens deze gesprekken doen we inspiratie op, om zo een goed beeld te krijgen van uw bedrijf of organisatie.

Op basis van dit gesprek ontvangt u een offerte waarin beknopt het voorstel is verwerkt.

Klomp Creative -

2 voorstel

Na akkoord op ons concept, gaan wij aan de slag met de voorbereidingen. In overleg met de verantwoordelijke binnen uw organisatie,

ontwikkelen wij een script en de planning voor het de hele productie.

Klomp Creative -

3 script/planning

Nu volgt de uitwerking van het script of het draaiboek voor de uitzending. Belangrijk is dat alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd zijn. 

Klomp Creative -

4 productie

Na akkoord op het script plannen wij livestream/opnamen in en stemmen wij de planning voor de productie met u af. Ook zullen wij in deze fase voorbereidingen treffen voor muziekkeuze, graphics, en vormgeving van het totaal concept.

Klomp Creative -

5 eerste versie & feedbackronde

Nu de opnamedag volgt de edit fase. Bij een livestream is het aan te raden om korte fragmenten van de uitzneindg te delen via social media. Zo heeft u meerdere eindproducten uit één productie en houdt u de kijkers warm. 
Na een draaidag voor bijvoorbeeld een bedrijfsfilm worden gemonteerd volgens het vooraf opgestelde script. Er ontstaat een eerste verhaallijn. Afhankelijke van de grootte van de productie, kunt u tussendoor meekijken met de conceptversie(s). 
De graphics en logo’s van uw organisatie worden in de film verwerkt. De eerste complete versie wordt afgewerkt. Eventuele wijzigingen n.a.v. de conceptversie worden doorgevoerd.

Klomp Creative -

6 kleurcorrectie & aflevering

Tot slot vindt de kleurcorrectie en afwerking van de film plaats. Hierna leveren wij de film aan op de door u gewenste kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, Vimeo, TikTok etc.).
Klomp Creative verzorgt desgewenst ook de inrichting van uw Vimeo- of Youtubekanaal. Verder denken wij graag mee in het inzetten van uw film op social media.

Klomp Creative -